Snowapple - internationale tour

op .

 125Snowapple door Eric van NieuwlandIn januari bracht Snowapple het album ‘Tracks’ uit, waarna een (kerken)tour door Nederland volgde. Nu is het buitenland aan de beurt. In april staan er optredens in Mexico op het programma, waaronder twee grote Tv-shows. Vervolgens geeft Snowapple de komende maanden ook concerten in Italië, Frankrijk en Engeland.

Tussendoor is de band nog af en toe in Nederland te zien.

Bekijk hier de nieuwste videoclip.

“Pats boem! Aan de boxen gekluisterd. Van de ene verbazing in de andere. Soms euforisch, dan weer fronsend van verwarring. Welke genre is dit? Het zijn de drie dames van de Nederlandse band Snowapple. Tracks is één groot, onverwacht avontuur. (..) Wat een intrigerend en verrassend album.”
- OOR

De nummers op ‘Tracks’ gaan over grenzeloos reizen, over heimwee en verlangen. De drie zangeressen, met elk een andere achtergrond, haalden inspiratie uit hun vele tours door Europa, Engeland, Mexico en Japan. De liedjes kenmerken zich door de driestemmige harmonieën en invloeden uit de pop, folk en klassieke wereld. Voor de live optredens werkt Snowapple samen met opkomend mode-talent Mo Benchellal, die speciaal voor hun shows extravagante kostuums ontwerpt.
Lees hier meer over Snowapple en het album ‘Tracks’.

www.snowapple.nl