Barricade - Izaline Calister & Leoni Jansen

op .

Barricade 2 foto Jose Eldering KLEIN 125x125Leoni Jansen en Izaline Calister zingen in BARRICADE liedjes die verandering teweeg hebben gebracht en vertellen het verhaal erachter. Muziek die de wereld op de been hield tijdens De Tweede Wereldoorlog, de dictatuur in Latijns-Amerika en ten tijde van de slavernij en Apartheid. Elke avond komt een bekende politicus, opiniemaker of nieuwsbrenger langs om over zijn/haar favoriete protestsong te vertellen: o.a. Sheila Sitalsing, Job Cohen en Frits Barend zijn te gast.
BARRICADE: 29 september t/m 2 december 2015 in diverse theaters door het land.


“Vrouwen met stijl en kwaliteit domineren de muzikale voorstelling Barricade. Jansen en Calister brengen een ode aan het protestlied.”
de Volkskrant ****

Barricade - Leoni Jansen & Izaline Calister

op .

Kik - Leoni Jansen en Izaline Calister - Barricade - foto Hessel Stuut croppeVoor het eerst staan ze samen in een eigen theaterproductie: Leoni Jansen en Izaline Calister, zangeressen, liedjesschrijfsters en programmamaaksters. Jansen en Calister zingen in BARRICADE liedjes die verandering teweeg hebben gebracht en vertellen het verhaal erachter. Muziek die de wereld op de been hield tijdens De Tweede Wereldoorlog, de dictatuur in Latijns-Amerika en ten tijde van de slavernij en Apartheid. Elke avond komt een bekende politicus, opiniemaker of nieuwsbrenger langs om over zijn/haar favoriete protestsong te vertellen. De voorstelling BARRICADE gaat op 8 november in première in De Kleine Komedie in Amsterdam en is tot en met januari 2015 te zien in diverse theaters in het land.

Bekijk hier de trailer.