Secret Rendezvous - nieuwe single, release in Japan

op .

 125cover Never out of Fashion kleinDeze week verschijnt de nieuwe single van de Amsterdamse Indie R&B band Secret Rendezvous. Met ‘Never out of Fashion’ wil de band meegeven dat je áltijd in stijl bent, als je maar trots bent op jezelf; wat je size, kleur, achtergrond of seksuele geaardheid dan ook mag zijn. Het nummer is afkomstig van het laatste album ‘For Real.’, dat nu ook is uitgebracht Japan.

Bekijk hier de videoclip van 'Never out of Fashion'.

Secret Rendezvous - For Real.

op .

albumcover Secret Rendezvous For Real KLEINOp 22 september 2017 verschijnt het nieuwe album ‘For Real.’ van Secret Rendezvous. Deze Indie R&B groep is eerder uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en trok ook internationaal de aandacht, van onder meer Coldplay en Pharrell Williams. De band presenteert het nieuwe album op donderdag 28 september om 20:00 uur in DOKA in Amsterdam.

De single ‘Don’t look at me that way’ verscheen vlak voor de zomer en werd opgenomen in o.a. de Viral Top 50 en Hot New Dance Tracks van Spotify en de R&B 33 lijst van 3FM. ‘U Send Me Flying’ is de nieuwe single en ging gisteren in première bij Spindle Magazine.

Secret Rendezvous - nieuwe single

op .

 125Secret Rendezvous 1 foto Micha Posthumus KLEINIndie R&B band Secret Rendezvous, voormalig 3FM Serious Talent, heeft deze maand de nieuwe single ‘Don’t look at me that way’ uitgebracht. Vanaf deze week is de videoclip te vinden op Vevo en Youtube.
‘Don’t look at me that way’ is afkomstig van het nieuwe album ‘For Real’ dat op 22 september 2017 verschijnt. De track staat inmiddels onder meer in de R&B 33-lijst van 3FM en was in de week van de release opgenomen in de Viral 50 van Spotify.