Secret Rendezvous - nieuwe single, release in Japan

op .

 125cover Never out of Fashion kleinDeze week verschijnt de nieuwe single van de Amsterdamse Indie R&B band Secret Rendezvous. Met ‘Never out of Fashion’ wil de band meegeven dat je áltijd in stijl bent, als je maar trots bent op jezelf; wat je size, kleur, achtergrond of seksuele geaardheid dan ook mag zijn. Het nummer is afkomstig van het laatste album ‘For Real.’, dat nu ook is uitgebracht Japan.

Bekijk hier de videoclip van 'Never out of Fashion'.

 

‘Never out of Fashion’ is een vrolijke 80’s geïnspireerde song met invloeden van Janet Jackson en Prince. Het nummer gaat over je hart volgen en vechten voor waar je in gelooft. Je bent áltijd in stijl als je van jezelf houdt zoals je bent.

SECRET RENDEZVOUS
Secret Rendezvous, met als harde kern zangeres Sietske Morsch en multi-muzikant Remi Lauw, is eerder verkozen tot 3FM Serious Talent en deed shows bij onder meer MTV, SlamFM, 3voor12, BalconyTV en Sofar Sounds.
Ook over de landsgrens werd de muziek van Secret Rendezvous opgepikt. Zo verkoos Coldplay het nummer ‘Secret Rendezvous’ als ‘song of the day’ op hun Hypnofeed, speelden ze in La Bellevilloise Parijs, het Soundcity Festival in Liverpool en draaide niemand minder dan Pharrell Williams de track ‘Better Than She Can’ in zijn radioshow op Beats 1.
‘For Real.’ is het tweede full album van Secret Rendezvous en verscheen in het najaar van 2017. De nummers gaan over de cyclus van het leven en de liefde. Muzikaal liet de band zich met name inspireren door de muziek uit de jaren 80 en 90; de elektronische funk van Prince en Janet Jackson, de synthpop van Madonna, de 90’s R&B van Aaliyah, maar ook de hedendaagse indiegitaren van The Weeknd. Secret Rendezvous noemt het zelf Indie R&B.

“Dit album laat een totale volwassenheid horen van internationale allure. Zowel de liedjes, zang als productie ontvouwen bij vakere beluistering allerlei diepere lagen en vondsten.”
OOR

“(..) tot in de puntjes perfect uitgevoerd, met prettig vloeiende melodielijnen, strakke beats en een ultra gelikte productie. Het is dan ook niet voor niets dat artiesten als Coldplay en Pharrell Williams al interesse in het duo toonden. Secret Rendezvous blijft moeiteloos overeind tussen zijn (internationale) genregenoten.”
Musicmaker
 

LIVE

Do 03 mei Bird, Rotterdam
Vr 18 mei Great Escape, Brighton (UK)
Zo 24 juni Festival Mundial, Tilburg
Vr 24 augustus Jazz Festival Delft, Delft

www.secretrendezvous.org