Wende DVD CARRÉ

CoverWendeDvd2_smallOp 21 oktober 2011 komt WENDE’s dvd ‘CARRÉ’ uit. De show werd op 29 november 2010 in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré in Amsterdam opgenomen. Centraal staan de liedjes van Wende’s laatste, voor het eerst Engelstalige, album ‘No.9’: dit album behaalde de gouden status (meer dan 25.000 verkochte exemplaren) en werd bekroond met een Gouden Harp. De dvd bevat veel bonusmateriaal waaronder een backstage filmpje. Daarnaast is een bonus cd van de voorstelling toegevoegd, met nummers die niet eerder op een cd verschenen.

 

WENDE sloot 2010 af met een theatertour langs de grote zalen in Nederland die eindigde met twee uitverkochte avonden in Carré. De wervelende show is een indrukwekkende combinatie van muziek en theater. Elektronische sounds gaan hand in hand met een klassiek strijkerensemble, spectaculaire beats gaan moeiteloos over in ingetogen breekbare liedjes.


Wende: “De show in Carré is de vervolmaking van alles wat ik in het jaar ervoor heb gedaan. Het afgelopen jaar heb ik de liedjes van No. 9 op allerlei verschillende manieren gebracht, zowel solo als in samenwerking met anderen, in de clubs, in de concertzalen en in het theater. De optelsom van al die verschillende shows is deze voorstelling. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ook voor de mensen die de najaarstour niet hebben kunnen bezoeken is de dvd en bonus cd een mooi document.”