Wende en Paint a Future

albumcover-no9-wende-kleinWende’s grote droom komt uit: haar nieuwe tour mag ze in november afsluiten met twee avonden in het Nieuwe Luxor Theater (Rotterdam) en twee avonden in Koninklijk Theater Carré (Amsterdam). Omdat Wende ook graag dromen van anderen werkelijkheid wil laten worden, koppelt ze haar nieuwe voorstelling aan een goed doel.  Paint a Future is een kleine organisatie die grote dromen van kinderen uit laat komen. Oprichtster van deze organisatie is kunstenares Hetty van der Linden.In de foyer’s van de theaterzalen waar Wende speelt, hangen schilderijen van de kunstenaars van Paint a Future. Bezoekers van de voorstelling kunnen deze werken kopen.

Hoe werkt Paint a Future? 
Een kind schildert zijn toekomstdroom op een stuk papier. Een kunstenaar verwerkt deze tekening in een schilderij. Met de opbrengst van het schilderij wordt de kinderdroom werkelijkheid.


Wende’s nieuwe tour gaat van start op 21 oktober. De show is een wervelende combinatie van muziek en theater. Elektronische sounds gaan hand in hand met een klassiek strijkerensemble, spectaculaire beats gaan moeiteloos over  in ingetogen breekbare liedjes. Alles in dienst van de intensiteit, dat onveranderd het handelsmerk is van alles dat Wende laat horen en zien.


ALLE TOURDATA ZIJN TE VINDEN OP:
www.wende.nu

meer informatie over Paint a Future:
www.paintafuture.org