TROS Vermist en We, The Firm

op .

Here I Stand.Still003 KLEIN125Vanaf vrijdag 26 oktober is het TROS-programma Vermist weer te zien op Nederland 1. Voor deze nieuwe reeks is een unieke samenwerking tot stand gekomen: Jaap Jongbloed, het team van Vermist en de rockband We, The Firm bundelen de krachten om vermiste kinderen op te sporen. We, The Firm brengt op vrijdag 26 oktober de single ‘Here I Stand’ uit, een nummer dat gaat over het missen van iemand van wie je houdt. In de bijbehorende clip worden beelden getoond van vijf vermiste kinderen, de clip vertelt hun verhaal. Tijdens de eerste uitzending van Vermist wordt de single en bijbehorende clip gelanceerd.

 

De opbrengst van de single wordt gebruikt om in de toekomst ook acties voor andere vermiste kinderen te kunnen financieren. Daarnaast wordt ingespeeld op de actualiteit: zodra een kind gevonden is, wordt de clip direct aangepast. Deze actie wordt ondersteund door Amber Alert en het KLPD en toegejuicht door de achterblijvers van vermiste kinderen.


Over Vermist

In Vermist zoekt Jaap Jongbloed samen met zijn team wereldwijd naar vermiste personen. De redactie zet zich in voor de opsporing van ontvoerde kinderen en loverboyslachtoffers. Daarnaast worden langlopende vermissingen onder de loep genomen en meer dan ooit wordt gebruik gemaakt van social media en tips van oplettende kijkers.
 

Over We, The Firm
We, The Firm bestaat sinds begin 2012. In vorige bands (onder andere Absent Minded) waren de bandleden TMF Kweekvijver, headliner in Paradiso, hadden een real life show op TMF, shows door heel Europa en waren ze te horen op onder meer 3FM en 538. Nu is het tijd voor een nieuw begin; een nieuwe band met nieuwe muziek.  We, The Firm maakt eerlijke, recht door het midden Amerikaans georiënteerde rock. Catchy refreinen, koortjes, gitaar hooks, dikke drum breaks, maar ook intieme ballads met strijkers zoals de eerste single 'Here I Stand'. Muziek maken is voor We, The Firm meer dan alleen 'willen rocken', het is een band met een missie. Zanger/gitarist Jeroen van Woezik is kort geleden vader geworden van een dochter. Tijdens het surfen op internet werd hij geraakt door de hoeveelheid vermiste kinderen en de onmacht en onzekerheid voor achterblijvers. Jeroen besprak het met de bandleden en We, The Firm besloot zijn steentje bij te willen dragen.

We, The Firm bestaat uit: Jeroen van Woezik (zang/gitaar), Matthijs van Vliet (gitaar), Coen van Vliet (bas) en Davy Wessels (drums).

Vanaf vrijdag 26 oktober is het TROS-programma Vermist weer te zien op Nederland 1. Voor deze nieuwe reeks is een unieke samenwerking tot stand gekomen: Jaap Jongbloed, het team van Vermist en de rockband We, The Firm bundelen de krachten om vermiste kinderen op te sporen. We, The Firm brengt op vrijdag 26 oktober de single ‘Here I Stand’ uit, een nummer dat gaat over het missen van iemand van wie je houdt. In de bijbehorende clip worden beelden getoond van vijf vermiste kinderen, de clip vertelt hun verhaal. Tijdens de eerste uitzending van Vermist wordt de single en bijbehorende clip gelanceerd.