Steffen Morrison single en commercial Reebok

Steffen Morrison promofoto 1 kleinPop/soul zanger Steffen Morrison lanceert begin juni de eerste single van zijn debuutalbum Revealed, dat na de zomer uitkomt. Met de nieuwe single Coordination, een heerlijk zomers nummer met een reggae-feel, komt Steffen met een fashion statement. Coordination staat voor oog hebben voor een passende outfit. “Let the world know you got style”.

De stem van Steffen is momenteel wereldwijd te horen in de nieuwe commercial van het merk Reebok. De commercial van de nieuwe sneaker-lijn EasyTone is mede mogelijk gemaakt door Sizzer Amsterdam.

 

Vanaf 4 juni blogt Steffen tweewekelijks via MSN Starlounge. Onder meer Laura Jansen ging hem voor.

Tot slot is Steffen ook nog eens genomineerd voor 3FM Serious Talent. Via de website van 3FM kan er  gestemd worden.

 

De muziek van pop/soul zanger Steffen Morrison wordt sterk bepaald door de kleur van zijn stem. Zijn unieke en rauwe stemgeluid, dat associaties oproept met onder meer Seal, maakt de kleur in zijn nummers prikkelend en raakt de luisteraar diep in zijn ziel. Als klein kind al, kroop Steffen naar de platencollectie van zijn vader en groeide op met de muziek van Marvin Gaye, Otis Redding, Sam Cooke en Ella Fitzgerald. Na de zomer 2010 verschijnt zijn debuutalbum Revealed. Het album, geproduceerd door Dutchflower, kent een fris eigentijds popgeluid met een rauw randje. De eerste, speciaal voor de zomer geschreven, single Coordination heeft een vrolijk reggae-tintje en is geschreven door Bas Silos.