Steffen Morrison 'Revealed'

Steffen Morrison promofoto 1 klein

Zanger Steffen Morrison komt met zijn langverwachte debuutalbum ‘Revealed’. Een fris eigentijds popgeluid met een rauw randje. Na de halve finale van de Grote Prijs van Nederland te hebben bereikt, als support act van Raul Midón in Tivoli te hebben gestaan en de wereldwijde commercial voor Reebok ‘Easytone’ te hebben ingezongen, brengt Steffen  zijn eerste album uit op 29 oktober. Steffen presenteert ‘Revealed’ op woensdag 27 oktober in People’s Place, het internationale hoofdkantoor van Tommy Hilfiger in Amsterdam.

  

Revealed
Steffen’s album Revealed is geproduceerd door Antoon “Dutchflower” Tolsma, die eerder werkte met Alain Clark, Boris en Gordon. De nummers zijn van de hand van Steffen zelf, Bas Silos en Antoon Tolsma. Onder meer zangeres Berget Lewis verleende haar medewerking aan Revealed. Brian “Bigbass” Gardner  verzorgde de mastering. Gardner heeft een indrukwekkende CV met namen als Michael Jackson, Timbaland, Sting en Prince.

Steffen Morrison
Als kind groeide Steffen op met de muziek van Marvin Gaye, Otis Redding en Ella Fitzgerald. Naast deze oude helden laat hij zich inspireren door onder meer Macy Gray, Lenny Kravitz en Gnarls Barkley. Steffen heeft altijd de droom gehad een eigen album te maken. Tot eind vorig jaar werkte Steffen bij een grote carrière website, waar hij gesteund wordt zijn droom na te jagen. Dat doet hem besluiten zich vanaf 2010 volledig op de muziek te richten. Steffen’s verhaal over het najagen van zijn droom is onder meer gebruikt in het boek “Wat is jouw droom” van Esther Jacobs, dat net als Steffen’s album ook in oktober 2010 verschijnt.

CD-presentatie
Woensdag 27 oktober
People’s Place (Tommy Hilfiger)
Stadhouderskade 6, Amsterdam
Aanvang: 21:00 uur
Gratis toegang