Seks maakt gelukkig met Wilbert Gieske

RoxWil 072-1KLEIN125In SEKS MAAKT GELUKKIG gaat Wilbert Gieske (bekend van o.a. GTST en Alles is Familie) de strijd aan met seksuele ontevredenheid. In een humoristisch en leerzaam ‘seminar-cabaret’ vraagt Gieske zich af wat de reden is van het toenemend aantal echtscheidingen en gespannen relaties in zijn omgeving. Het resultaat van zijn zoektocht is een mix van conference, wetenschappelijke experimenten, humoristische scènes en pikante ontboezemingen.
SEKS MAAKT GELUKKIG gaat op 26 februari 2013 in première in de Leidse Schouwburg.


Voor de totstandkoming van de voorstelling sprak hij met specialisten, psychiaters, seksuologen en ging hij in liefdestherapie in Italië. Het resultaat van zijn zoektocht is een mix van conference, wetenschappelijke experimenten, humoristische scènes en pikante ontboezemingen.

Bekijk hier de trailer.

Geïnspireerd geraakt door de Oostenrijkse theaterhit ‘100% Sekstherapie’ besloot Gieske een eigen originele Nederlandse versie te maken. Volgens de deskundigen die Gieske ter voorbereiding sprak, blijkt seksuele ontevredenheid de belangrijkste oorzaak van een slecht functionerende relatie. Zelf ging hij in liefdesretraite met zijn vrouw. In SEKS MAAKT GELUKKIG neemt Gieske op geestige wijze zijn ervaringen en die van het publiek onder de loep, met als doel ‘ontevredenheid’ om te zetten in geluk. Deze theaterervaring geeft ongetwijfeld een hele andere kijk op het (seks)leven.


Wilbert Gieske
Wilbert Gieske keerde na ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ terug naar zijn grote liefde: het toneel. Hij was naast Jon van Eerd te zien in ‘Boeing Boeing’ en in de met de Toneel Publieksprijs bekroonde voorstelling en onlangs verfilmde ‘De Goede Dood’. Daarnaast is Gieske te zien in de film ‘Alles is Familie’, dé bioscoop-hit van dit moment.


www.seksmaaktgelukkig.nl