Jodymoon albumrelease

Jodymoon-Albumcover-kleinJodymoon lanceert op 27 april het nieuwe album ‘The Life You Never Planned On’. Verwacht een spannende combinatie tussen singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots. Het nieuwe album is deels in New York tot stand gekomen in samenwerking met Bryce Goggin, bekend van onder meer Joan As Police Woman en Antony and The Johnsons. Jodymoon presenteert ‘The Life You Never Planned On’ op 26 april in Theater de Naald in Naaldwijk.
De videoclip van de eerste single ‘Money In Our Pockets’ is vanaf volgende week te vinden op YouTube.Jodymoon, waarvan de basis wordt gevormd door singer-songwriters Digna Janssen en Johan Smeets , vertelt haar verhaal met intensiteit en authenticiteit. Een persoonlijk verhaal over liefde, weggaan, groeien en weer terugkeren. Zangeres-pianiste Janssen en multi-instrumentalist Smeets vinden een evenwicht tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance. Zowel live als op de plaat zorgen strijkers voor een spannende combinatie tussen verschillende muziekstijlen als folk en klassiek. Jodymoon voelt aan als een kamerorkest, met een kleine bezetting maar zeer rijk in haar sound.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (winnaar 2008), gaf afgelopen jaar een reeks concerten in Canada en heeft als voorprogramma gespeeld voor onder meer Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende. Het album ‘The Life You Never Planned On’ is Jodymoon’s vierde album en ligt op 27 april 2012 in de winkels.“Jodymoon bewijst klaar te zijn voor een groter publiek, aan de kwaliteit, integriteit en overtuigingskracht zal het in ieder geval niet liggen”
(Writteninmusic.com over live optreden)JODYMOON LIVE:
26 april            Naaldwijk, Theater De Naald (band) (CD-PRESENTATIE)
27 april            Weert, Munt Theater (band)
28 april            Heerhugowaard, Theater Cool (band)
13 mei             Heerenveen, Posthuis Theater (duo)
27 mei             Aduarderzijl, ‘t Waarhuis (duo)

Digna Janssen (zang, piano), Johan Smeets (gitaar, dobro, banjo, percussie, zang), Marie-José Didderen (cello), Wim Spaepen (viool)


www.jodymoon.com