bluraycoverkaanhiresklein
Van de voorstelling Zó, waarmee Brigitte Kaandorp het afgelopen jaar te zien was in de schouwburgen en die 9 januari in ingekorte vorm op TV te zien was, verschijnt nu de integrale versie op dvd. En als allereerste cabaretvoorstelling ook in high definition op BLU-RAY.

Brigitte Kaandorp schept duidelijkheid in een onduidelijke wereld. In ‘Zo’ wordt u onthaald op een heldere, overzichtelijke show waarin Brigitte heldhaftig terrein terugwint op de wanorde om ons heen. Ze ordent, structureert, legt uit en trekt een paar ferme conclusies. U eindigt tenslotte met enkele nuttige, bruikbare zekerheden. Het wordt kortom een avond waaraan u iets aan heeft. Tenminste, dat is het plan.

Het kan natuurlijk zijn dat er andere dingen gebeuren, tussendoor. Dingen die niet de bedoeling waren of die zich toevallig aandienen. Dingen die Kaandorp per ongeluk overkomen en die ze juist helemaal niet van plan was. Dat weet je nooit met Kaandorp.

Die mogelijke verwarring maakt overigens voor het welslagen van de avond niet uit, want Brigitte sleept je sowieso mee in haar hartveroverende verhalen, ze zingt ontroerend en ze is onweerstaanbaar grappig. Ze kan het als geen ander.


Track informatie: Grande Ouverture / Een duidelijke avond / Zekerheden / She / Generatieladder I / Fotoboeken / Zwaar leven / Generatieladder II /  Baljurk / Zeewind / Alles loopt altijd anders / Grote blote man / Leuk doen / Dingen / Vuilnisman / Weense wals / Naaktslak / Dip / Japie Apie / Opruimdans / Alles op een rijtje / Lente / Toegift / Land of Hope and Glory


RELEASE: 26 april 2010