releases & tours 2014

op .

icrowd spot

KAPOK, iET, NYNKE, MING's PRETTY HEROES,
DE DIJK & AMSTERDAM SINFONIETTA, MINYESHU

 IMG 7471KLEINKAPOK – ALBUM RELEASE 7 FEBRUARI + TOUR
Dit jaar wonnen de jongens van Kapok zowel de Dutch Jazz Competition als de European Jazz Competition. Op 7 februari komt hun tweede album ‘Kapok’ uit en starten ze met een uitgebreide tour door Nederland.
http://kapokmusic.com/

 

 

 


iET.PORTRET1.BY.INGRID.BAARSkleiniET – ALBUM RELEASE 21 FEBRUARI
Het nieuwe album ‘So Unreal’ van iET verschijnt op 21 februari. Voor dit album werkte iET samen met Grammy Award winning producer Russell Elevado uit New York, bekend van zijn werk voor onder meer D’Angelo en Alicia Keys.
http://ietmusic.com/

 

 albumcover Nynke Alter kleinNYNKE – TOUR VANAF 21 FEBRUARI
In april van dit jaar bracht Nynke Laverman het album ‘Alter’ uit, geproduceerd  door Javier Limón: deze toonaangevende producer won meerdere Latin Grammy Awards. Vanaf 21 februari doet Nynke een uitgebreide tour langs de Nederlandse theaters.
http://nynkemusic.com/

 

 Ming klein125MING’s PRETTY HEROES – ALBUM RELEASE 28 FEBRUARI
Ming’s Pretty Heroes, de formatie van zangeres en singer-songwriter Ai Ming Oei, brengt eind februari het nieuwe album ‘Roots and Bones’ uit: twee mini-albums in één. Het is de opvolger van ‘Karma’ dat verscheen in 2011.
http://www.mingsprettyheroes.com/

 

 REEDS EERDER AANGEKONDIGD:

De-Dijk-Bob-BronshoffKLEIN125DE DIJK & AMSTERDAM SINFONIETTA – TOUR VANAF 6 JANUARI
In januari doet De Dijk samen met strijkorkest Amsterdam Sinfonietta een concertzalen-tour door Nederland. Het is de jaarlijks terugkerende tour ‘Breder dan Klassiek’ waarin het strijkorkest de grenzen van de klassieke muziek opzoekt samen met een gast uit de pop of jazz. Voor De Dijk is het hun allereerste tour na een jaar sabbatical van de band.
http://www.incrowdentertainment.nl/

 

 


Minyeshu-Black-InkMINYESHU & NBE – TOUR VANAF 23 JANUARI
Vanaf 23 januari speelt Minyeshu, die in oktober haar nieuwe album ‘Black Ink’ uitbracht, zes concerten met het Nederlands Blazers Ensemble. Onder meer Heerlen, Tilburg en het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam worden aangedaan.
www.minyeshu.nl