Ntjam Rosie naar China

ntjam_rosie_albumcover_kleinDit weekend vertrekt zangeres Ntjam Rosie naar China. Er staan maar liefst vijf shows in een week op het programma. De tour is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten, het Nederlandse consulaat in China en de Popunie.

In Nederland is Ntjam Rosie dit weekend live te zien in DWDD Recordings. Het programma, dat is opgenomen in een uitverkocht Paradiso, wordt aanstaande zaterdag om 21:55 uur uitgezonden op Nederland 3.


Zodra Rosie terug is uit China legt ze de laatste hand aan haar nieuwe studioalbum. Naar verwachting verschijnt deze in maart 2013.

 

Ntjam Rosie lanceerde in oktober 2010 het album ‘Elle’. Deze werd tevens uitgebracht in Japan, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Aan het album werkten onder meer de Engelse drummer Nathan Allen (Faith Evans, Amy Winehouse) en bassist Alex Bonfanti (Joss Stone, Tom Jones) mee. Rosie was te zien op vele festivals als The Hague Jazz en North Sea Jazz Festival, deed een clubtour en gaf shows in Thailand, Zwitserland, Engeland en Turkije. In april 2012 bracht ze de live cd-dvd ‘Live at Grounds’ uit.


CHINA TOUR:

15 oktober    Foshan
16 oktober    Shenzhen
17 oktober    Shenzhen
18 oktober    Guangzhou
19 oktober    Zhuhai


www.ntjamrosie.com