speciale gasten cd-presentatie Ntjam Rosie

ntjam_rosie_albumcover_kleinNtjam Rosie presenteert haar nieuwe album ELLE op 6 oktober in De Doelen in Rotterdam en op 11 oktober in Paradiso in Amsterdam. Beide avonden zijn er twee bijzondere gasten: drummer Nathan Allen (Amy Winehouse) en bassist Alex Bonfanti (Joss Stone).

 

 

Zij komen speciaal voor Rosie naar Nederland om mee te spelen op beide cd-presentaties.

De 24-jarige drummer Nathan Allen uit London heeft gewerkt met onder meer Faith Evans en Amy Winehouse. Bassist Alex Bonfanti, ook 24 jaar en ook afkomstig uit London, speelde met onder andere Joss Stone en Tom Jones. Nathan en Alex werkten al mee aan Rosie's album ELLE en komen op haar cd-presentaties het nog eens live overdoen.

Op vrijdag 8 oktober ligt Rosie's nieuwe album ELLE in de winkels. De Amerikaanse radiozender KCRW heeft de primeur gehad van de eerste single 'In Need'. Deze zender staat bekend als trendsettend en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de doorbraak van meerdere grote internationale namen.

Sinds de release van haar eerste album Atouba (2008) is de uit Kameroen afkomstige Ntjam Rosie in een stroomversnelling geraakt. Ze studeerde af aan het Codarts Conservatorium en won de MCN World Up Award. Ook mocht Rosie de VSBFonds Music Matters Award in ontvangst nemen, waardoor ze in staat werd gesteld ELLE te maken en Rosie een jaar lang muziekambassadeur voor Rotterdam is. Daarnaast verzorgde Ntjam Rosie het naprogramma voor Erykah Badu, het voorprogramma voor Jose James en speelde ze op festivals als Dunya, The Hague Jazz, North Sea Jazz Roundtown en Mundial.

NTJAM ROSIE LIVE:

Woensdag 6 oktober 2010
De Doelen (Eduard Flipse zaal), Rotterdam
Aanvang: 20:00 uur
Entree: € 12,50
Maandag 11 oktober 2010
Paradiso (bovenzaal), Amsterdam
Aanvang: 22:00 uur
Entree: € 8,00 (+ lidmaatschap)