Ntjam Rosie - update

op .

 125Ntjam Rosie door Barry Marré liggend low resDit voorjaar is Ntjam Rosie te zien in De Uitdaging, de succesvolle theaterproductie van Thijs Borsten, waarbij twee artiesten worden uitgedaagd om uit hun comfortzone te treden. Daarnaast vervult Rosie een tweetal invalbeurten in de gelauwerde muziektheatervoorstelling Malcolm X, een productie van het Vlaamse KVS die zowel in Nederland als België te zien is. Momenteel werkt Ntjam Rosie met een gloednieuw productieteam aan de opvolger van Breaking Cycles (2017). Het nieuwe album verschijnt in oktober 2019. Rosie geeft op 16 juni tijdens Oerol een voorproefje van de nieuwe songs.

Ntjam Rosie - nieuw album en tour

op .

Ntjam Rosie Breaking Cycles albumcover KLEINNa het succesvolle album The One (2015) en haar persoonlijke geluk in de vorm van de geboorte van dochtertje Lizz, blikte Ntjam Rosie onwillekeurig terug op haar carrière. Blij met wat ze heeft bereikt, maar ook constateerde ze behoefte aan verandering; en dus brak Rosie met haar creatieve comfortzone. Het nieuwe album ‘Breaking Cycles’, waarvoor ze zich liet inspireren door onder meer Janet Jackson, Letta Mbulu en Kelela, is vanaf 24 november digitaal verkrijgbaar via alle gebruikelijke kanalen. De cd is exclusief verkrijgbaar bij Rosie’s eerste eigen theaterproductie ‘Breaking Beats’: een multidisciplinaire voorstelling met muziek, dans en video art, met haar persoonlijke verhaal als leidraad. Deze gaat op 16 december in première in LantarenVenster in Rotterdam.
Luister hier naar de nieuwe single Take a good look at me.

Ntjam Rosie - Never Give Up

op .

 125ntjam rosie 221216 lenny oosterwijk KLEINNtjam Rosie lanceert vrijdag 3 maart een aantal splinternieuwe tracks. Het is een voorproefje op het nieuwe album dat dit najaar verschijnt. Was voorganger The One een album waarmee Rosie terugkeerde naar haar fundamenten, de nieuwe songs laten juist weer een nieuwe sound horen, waarin veel invloeden uit de 90’s R&B, UK Soul en funk. De EP ‘Never Give Up’ (digital only) is vanaf 3 maart te vinden bij de gebruikelijke download- en streamingdiensten.
Bekijk hier de nieuwe videoclip ‘Never Give Up’.

Ntjam Rosie - update

op .

NTJAM ROSIE THE ONE COVER klein1
Ntjam Rosie vertrekt binnenkort voor optredens naar Suriname en naar Azerbaijan. In eigen land gaat het ook goed met de zangeres: het album THE ONE dat begin dit jaar verscheen, is genomineerd voor de EDISON Publieksprijs. Ook is Rosie twee keer genomineerd voor een RADIO 6 SOUL & JAZZ AWARD: voor Beste Vrouw en Beste Album.

Ntjam Rosie - The One op vinyl

op .

NTJAM ROSIE THE ONE COVER kleinHet album THE ONE van Ntjam Rosie is vanaf vandaag ook verkrijgbaar op vinyl. Bij dit 180 grams vinyl met gatefold hoes zit een gratis downloadcard voor het digitale album. THE ONE verscheen in februari van dit jaar en kreeg lovende recensies: zo gaf NRC Handelsblad het album vijf (van de vijf) ballen. Vanavond speelt Rosie met haar speciaal voor dit optreden uitgebreide band op het North Sea Jazz Festival. Afgelopen woensdag gaf ze live een voorproefje bij Giel op 3FM.