Hans Teeuwen - Echte Rancune reprise

op .

 125Hans Teeuwen copyright Eva BoeterNa de uitverkochte theatertour in Nederland en België afgelopen voorjaar, een optreden op Lowlands voor 20.000 toeschouwers in de zomer en een theatertour door Engeland dit najaar, is Hans Teeuwen met zijn cabaretprogramma Echte Rancune begin 2017 opnieuw te zien in Nederland en België. Niet alleen in het theater, maar ook staat Teeuwen met Echte Rancune in de Heineken Music Hall (AFAS Live). De kaartverkoop start zaterdag 19 november om 10:00 uur via ticketmaster.nl (Nederland), livecomedy.be (België) en via de theaters zelf.

Hans Teeuwen - Echte Rancune tour

op .

Hans Teeuwen ECHTE RANCUNE 1 Copyright Eva Boeter KLEIN
Vorige maand maakten we bekend dat Hans Teeuwen dit jaar weer in de theaters te zien is. De veertien aangekondigde try-outs van zijn nieuwe cabaretshow ‘Echte Rancune’ waren nog dezelfde ochtend uitverkocht. Maandag 22 februari is er een nieuwe kans om kaarten te bemachtigen: dan start om 10:00 uur de voorverkoop van de rest van de Nederlandse en Belgische tour, via de theaters.


Hans Teeuwen - Echte Rancune

op .

Hans Teeuwen copyright Eva BoeterHans Teeuwen is dit jaar weer in de theaters te zien! De eerste try-out van zijn nieuwe cabaretshow ‘Echte Rancune’ is op 1 april. De kaarten voor de veertien try-out voorstellingen gaan woensdagochtend om 10:00 uur via de theaters in de voorverkoop. Een aankondiging van de gehele tour volgt in februari.
ECHTE RANCUNE
Een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties.
Ook voor wijven.
Verder gaat Hans zich kwetsbaar opstellen en eerlijk praten over zijn eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving.
Ook voor wijven.
Update 20-01-2016: alle try-outs zijn uitverkocht

Hans Teeuwen - cd presentatie

op .

popstukken HROp zondag 30 augustus presenteert Hans Teeuwen het nieuwe album POPSTUKKEN op het ABN AMRO podium op het Museumplein in Amsterdam. Hans speelt die dag om 12:30 uur samen met zijn band The Painkillers een aantal nummers van dit Nederlandstalige album: gratis toegankelijk voor publiek.

Bekijk hier de spiksplinternieuwe videoclip van ‘Poppendokter Bob’.

Hans Teeuwen - Popstukken

op .

popstukken HRNa jarenlang podia onveilig te hebben gemaakt met zijn absurde comedy en met zijn band The Painkillers de jazzmuziek een lach te hebben gegeven, komt Hans Teeuwen na de zomer met zijn eerste Nederlandstalige popalbum. POPSTUKKEN verschijnt op 28 augustus 2015, gevolgd door een clubtour in Nederland en België.

Bekijk hier de videoclip van de eerste single ‘Doe het nou’.