Lorrèn - nieuwe single

op .

 125foto najaar 2016Eind 2015 verscheen het debuutalbum Shades Of Blue van de 24-jarige zangeres Lorrèn; een mix van soul, jazz en pop. Met de single ‘The Game Of Love’ werd ze eerder dat jaar uitgeroepen tot Radio 2 Talent. Inmiddels is Lorrèn druk bezig met de opnamen van een nieuw album dat in het voorjaar van 2017 verschijnt. De eerste single ‘Hideaway’ (DOX Records) is deze week uitgebracht.

Bekijk hier de videoclip van de nieuwe single.


De nieuwe nummers zijn te omschrijven als jazz met een pop-vibe.
“Veel mensen denken bij jazz al snel aan ingewikkeld gemusiceer, waar je zittend naar luistert. Terwijl jazz ook luchtig kan zijn. De muziek van mijn nieuwe album heeft overwegend een popstructuur, met mijn stem geef ik er een jazz-twist aan”.

Hideaway is de eerste single van het nieuwe album.
“Hideaway gaat over je eigen plek hebben maar deze soms met iemand moeten delen. Ik woon sinds mijn negentiende alleen, mijn huis was echt een plek waar ik even mijn eigen ding kon doen. Dit jaar ben ik gaan samenwonen en opeens deelde ik die plek met een ander. Er verandert dan van alles, opeens was mijn huis niet meer volledig mijn ‘hideaway’.

Het nieuwe album verschijnt in het voorjaar van 2017.
“De meeste stukken van de vorige plaat schreef ik toen ik 19 was, sindsdien ben ik gegroeid. Niet alleen in tekst en muziek, maar ook heb ik met het nieuwe album de touwtjes zelf in handen genomen. Ik heb zelf bepaald met wie ik wilde werken, hóe ik dat wilde en ook besloten dat ik dit keer veel meer zelf wilde doen.”

LORRÈN LIVE:
22 oktober – Dauphine, Amsterdam (special guest tijdens Club Dauphine)
28 oktober – Luxor Live, Arnhem (met special guest Eva Almagor)
11 november – Blend, Amsterdam (Lorrèns Goodiebar)
16 december – Blend, Amsterdam (Lorrèns Goodiebar)

www.lorrenmusic.com