Lorrèn - nieuwe videoclip

op .

albumcover KLEIN
Eind 2015 verscheen het debuutalbum Shades Of Blue van de 23-jarige zangeres Lorrèn; een mix van soul, jazz en pop. Met haar eerste single The Game Of Love werd Lorrèn eerder dat jaar uitgeroepen tot Radio 2 Talent. Nu is er een nieuwe single met bijbehorende videoclip: Animal. Bekijk de videoclip hier.


 

“Het nummer Animal heb ik geschreven voor alle meisjes over de hele wereld. Ik denk dat elke vrouw een bepaalde kracht heeft diep van binnen, iets dat niemand van ze weg kan nemen. Deze energie noem ik ‘The Animal’. Veel vrouwen op de wereld hebben nog steeds niet de vrijheid om te zijn wie ze willen zijn. Mijn geluk is dat ik in een land leef waar ik als vrouw de persoon kan zijn die ik wil zijn, dat wens ik iedereen toe. Animal is het liedje waarmee ik de innerlijke kracht van de vrouw wakker wil maken. Dus meiden, dit lied is voor jullie! Wees de persoon die je wilt zijn… and don’t let them take it over!” - Lorrèn


“De 23-jarige zangeres laat zich inspireren door onder anderen Adele, Amy Winehouse en Elle Fitzgerald. Fijn dat Lorrèn nog geen definitieve keuze heeft gemaakt, want het levert een prettige afwisseling van soul, jazz en pop op”
DE TELEGRAAF

“Dit droomdebuut verdient alle aandacht, tot ver buiten onze landsgrenzen”
OOR


Lees hier meer over Lorrèn en haar debuutalbum.


 

www.lorrenmusic.com